Hvorfor jeg jobber med eteriske oljer fra doTERRA

Reklame

For deg som har fulgt meg en stund vet du at jeg elsker de eteriske oljene fra doTERRA, og det er det flere gode grunner til.


For det første handler det om kvaliteten på oljene. doTERRA har en utrolig god kvalitetssikring på oljene sin som de kaller CPTG Certified Pure Tested Grade. Det vil si at oljene fra doTERRA er rene og trygge i bruk. Oljene kommer rett fra naturen, ekstrahert fra røtter, stammer/stilker, blader, harpiks, blomster og skallet fra frukt, deretter blir de destillert og flasket. Det gir deg et kraftig verktøy som bidrar til velvære og god self-care for, ikke bare deg, men også familien din.


doTERRA sin visjon er å bringe velprøvde eteriske oljer av en helt ny standard til resten av verden. doTERRA er etablert av en gruppe mennesker fra helsevesen og næringsliv, som hadde en felles, dyp og personlig erfaring med fordelene. av eteriske oljer.Systemet til doTERRA er bygd opp på prinsippet co-impact sourcing. Ved co-impact sourcing skapes det arbeidsplasser og støtte til lokalmiljøet det plantene til de eteriske oljene plantes og utvinnes. De lokale bøndene mottar riktig og rettferdig lønn, som igjen fir en positiv innvirkning på lokalsamfunnet.
Ikke nok med det, men i 2010 etablerte de initiativet Healing Hands som er et av doTERRAs forsøk på å gi helbredelse og håp til verden. De involverer seg i forskjellige serviceprosjekter verden over, alt fra rent vann til utdanning.


doTERRA er derfor så mye mer enn bare oljer. De er brennende opptatt av å ta vare på bøndene som planter og høster plantene, destillatørene som destillerer oljene, verden generelt og deg som enkelt person.


Har du spørsmål om eteriske oljer eller doTERRA må du ikke nøle med å ta kontakt.