Komfy puten - puta du kan bruke til alt

Oppdatert: 16. jun.

I sommer vil du kunne lese mer om hvilke behandlinger og tjenester jeg har hos meg, og jeg vil også presentere bedrifter og produkter jeg samarbeider med som jeg opplever gir bedre livskvalitet. Det er self-care det!


Reklame // I fjor sommer fikk jeg lov til å teste Komfy!


Og jeg må si at jeg digger Komfy!

Komfy har vært med meg på kontoret, i bilen, på stranda og på yogamatta. Den er lett å ta med seg (har bærehank!) og passer i de fleste stoler (ink. rullestoler! Jeg har testet). Opplevelsen av å få Komfy inn i livet mitt i fjor var helt magisk, da jeg hadde en flairup i bekkenet som gjorde at jeg hadde vondt for å sitte over tid.Der som også er kult er at Komfy er norsk designet og faktisk er laget for smertelindring. Den reduserer press i ledd og muskulatur og avlaster halebeinet som gjør det å sitte over tid mye mer behagelig.


Sjekk ut Komfy hos Sitt bedre og du? Med koden Tonjemalterud20 får du 20% avslag på Komfy hos Sitt bedre

10 visninger0 kommentarer