IMG_1304_jpg.JPG.jpg

ETERISKE OLJER

Forbinder du eteriske oljer med aromaterapi? Det gjorde jeg også! 
Da jeg startet med eteriske oljer var det for å lage en atmosfære på mine mindfulness og yoga timer. Etterhvert lærte jeg at de kan brukes til så mye mer! Kjemien i oljene kan påvirke vår fysiske, psykiske og sjelelige helse på samme måte som mat, aktiviteter og livsstil. Personlig bruker jeg oljene til det meste; fokus, ro, mer energi, til å støtte følelsene mine og i hudpleie.

TRYGGHET

Du kan føle deg trygg på oljene fra doTERRA er rene, nylig utførte APRC en omfattende test på eteriske oljer og kun 3 kom ut av testen med 100 % rene oljer, doTERRA var en av dem. Oljene har gjennom historien blitt brukt av mange kulturer for sine medisinske og terapeutiske fordeler .De kan brukes på tre måter; spres aromatisk, smøres på huden eller tatt innvortes. doTERRAs eteriske oljer er såkalte CPTG-oljer, dvs "Certified Pure Therapeutic Grade" oljer (sertifiserte, rene, terapeutiske oljer). De går gjennom en rekke kvalitetskontroller for å teste kvalitet, kjemi og renhet - før de havner hos oss brukere. Dette er en stor trygghet for oss som oljeveildere og for alle våre brukere. 

doTERRA.jpg
IMG_0202.JPG.jpg

NATURLIG

Eteriske oljer er naturlige aromatiske forbindelser fra frø, bark, stilker, røtter, blomster og andre deler av planter. Det er disse forbindelsene som bestemmer hvilken aroma og virkestoffer den enkelte oljen har. Oljene er flyktige og beveger seg raskt gjennom både lyst, hud og andre barrierer, dette gjør de kraftfulle. De eteriske oljene kalles ofte for plantens immunforsvar. For det er disse komponentene som beskytter plantene fra inntrengere utenfra, som parasitter, virus og bakterier. I alle tider har mennesker brukt planter for å dempe symptomer og bedre helsen. Menneskeheten har erfart at lavendel kan lindre sår og roe oss, at sitrusfrukter er oppløftende og kan få oss i bedre humør, og at peppermynte kan hjelpe på pusten.

TESTING

doTERRA velger plantene til sine eteriske oljer fra sitt opprinnelige miljø, og oljene er 100 % naturlige og sertifisert rene til terapeutisk bruk. De er helt uten fyllstoffer som kunstige ingredienser, kjemiske stoffer eller alkohol. doTERRA står for kvalitet, de tester hvert eneste parti med oljer på 5 ulike måter. De følger strenge prosesser i både innhøsting og produksjon. Du kan lese mer HER.  Alle eteriske oljer er unike, med forskjellig kjemi, og virkning. Oljene er komplekse, vi er komplekse, til sammen hjelper vi hverandre. 

Lavender.jpg
 

VIL DU BESTILLE OLJER?